martes, 8 de diciembre de 2015

Vota FEU-SEPC para las elecciones al Claustro


COMPAÑERAS y COMPAÑEROS, el día 11 de diciembre estáis llamados a votar al Claustro Universitario:

La Candidatura FEU-SEPC nos presentamos y estas son las acciones que queremos llevar a cabo una vez dentro:

DETENER la Aplicación del 3+2, que nos baja a 3 años el grado, SUBE SUS TASAS y le RESTA VALOR
-B1 GRATUITO , para evitar que sea cual sea el nivel económico obtener 
el título de grado
-REDUCCIÓN de tasas y aumento de becas
-AUMENTO oferta clases Valenciano y normalización lingüística
- Creación protocolo agresiones machistas y luchar por la IGUALDAD DE GÉNERO.


Luchar por estudiar, estudiar por luchar. FEU-SEPC
La nueva ley de ordenación de estudios universitarios, conocida como 3+2, rebaja a 3 los cursos para obtener la titulación de grado, lo que provocará un empeoramiento de la formación, subida de tasas y obligará a las y los alumnos a obtener un Máster de 2 años, siendo estos de un precio entre 2 y 4 veces superior a un curso de grado.
Exigimos la garantía de poder obtener el B1 gratuito, con cursos de preparación gratuitos, al igual que el propio exámen en el marco de garantizar la igualdad de oportunidades independientemente del nivel económico del estudiantado.
También vemos inasumibles las tasas universitarias actuales, cada vez más altas, así como insignificantes la oferta actual de becas, tanto por parte del Ministerio, como la Generalitat, así como desde la propia universidad.
A su vez, exigimos la oferta de clases en valenciano en todas las asignaturas de la carrera para aquellos que prefieran estudiar en esta lengua.
Vemos imprescindible la creación de un protocolo frente a las agresiones machistas, a la vez que luchamos por una educación antipatriarcal que no imponga diferencias por razones de sexo.

Para defender una educación pública, gratuita, de calidad, laica y antipatriarcal para todas, ¡COMPAÑER@,os pedimos el voto!. VOTA la candidatura FEU-SEPC a las elecciones al claustro universitario. 
¡Luchar para estudiar, estudiar para luchar!


....................................................................................................................................................


COMPANYS i COMPANYES, el dia 11 de Decembre esteu cridats a votar al Claustre Universitari a la Facultat de Ciències.

La Candidatura FEU-SEPC es presenta  volent dur a terme les següents accions una vegada estiguem dins:
- DETINDRE la aplicació del 3+2, que ens baixa a 3 anys el grau, PUJA LES SEUES TAXES i li RESTA VALOR.
- B1 GRATUIT, per evitar que, siga quin siga el nivell econòmic de cadascú obtindré el títol de grau.
- REDUCCIÓ de taxes i augment de beques.
- AUGMENT de la oferta de classes en Valencià i normalització lingüística.
- Creació d’un protocol contra les agressions masclistes i lluita per la IGUALTAT DE GENDRE.

Lluitar per estudiar, estudiar per lluitar. FEU-SEPC.
La nova llei d’ordenació d’estudis universitaris, coneguda com 3+2, baixa a 3 els cursos per obtindré la titulació de grau, lo qual provocarà un empitjorament de la formació, pujada de taxes i obligarà als/les alumnes a obtindré un Màster de 2 anys, sent aquests d’un preu entre 2 i 4 vegades superior a un curs de grau.
Exigim la garantia de poder obtindre el B1 gratuït, amb cursos de preparació també gratuïts, de la mateixa forma el propi examen per tal de garantir la igualtat d’oportunitats amb independència del nivell econòmic de l’estudiantat.
També veiem inassumibles les taxes universitàries actuals, cada vegada més altes, així com insignificant l’oferta actual de beques; tant per part del Ministeri, com de la Generalitat, així com des de la pròpia universitat.
De la mateixa manera, exigim la oferta de classes en Valencià en totes les assignatures del grau per aquells que preferisquen estudiar en aquesta llengua.
Veiem imprescindible la creació d’un protocol que faça front a les agressions masclistes, a la vegada que lluitem per una educació antipatriarcal que no impose diferències per motius de sexe.
Per defensar una educació pública, gratuïta, de qualitat, laica i antipatriarcal per a tots/totes. COMPANYS I COMPANYES, us demanem el vot! VOTA la candidatura FEU-SEPC a les eleccions al Claustre Universitari.
 Lluitar per estudiar, estudiar per a lluitar!

Vídeos de la Campaña: