martes, 19 de febrero de 2013

Front d'estudiants del País Valencià


El passat 16 de febrer es va reunir a València la comissió d'organització del Front d'Estudiants del País Valencià, en la qual hi ha representació de tots els sindicats membres. El motiu d'aquesta reunió era esbossar uns estatuts per a definir la naturalesa, objectius i estructura del FEPV. Aquest document serà esmenat i debatut per tots els sindicats en la pròxima trobada, que es realitzarà a València a l'agost. Recordem que la primera trobada és va realitzar a Elx el passat agost.

Cal destacar la voluntat i el compromís de tots els membres en crear una organització estudiantil que assente i enfortisca el moviment estudiantil al País Valencià.
El pasado 16 de febrero se reunió en Valencia la comisión de organización del Front d'Estudiants del País Valencià, en la cual hay representación de todos los sindicatos miembros. El motivo de esta reunión era esbozar unos estatutos para definir la naturaleza, objetivos y estructura del FEPV. Este documentos será enmendado y debatido por todos los sindicatos en el próximo encuentro, que se realizará en Valencia en agosto. Recordamos que el primer encuentro se realizó en Elche el pasado agosto.

Cabe destacar la voluntad y el compromiso de todos los miembros en crear una organización estudiantil que asiente y fortalezca el movimiento estudiantil en el País Valencià

No hay comentarios:

Publicar un comentario